Verkkokauppatilaukset 24h
Puhelintilaukset:

Arkisin klo 9-16.30 / 045-2131330
Lähes päivittäin -24 asti 050-3227522
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Yli 150€ ostoksiin ILMAINEN KOTIINKULJETUS

Karavaanari! Pressutallilla suojaat matkailuajoneuvosi

Karavaanari! Pressutallilla suojaat matkailuajoneuvosi

Onko asuntovaunusi tai asuntoautosi taivasalla sään armoilla? 

Talvea ja sateita varten on paras suojata asuntovaunu Caravan-pressutallilla. Säältä suojassa asuntovaunusi ja -autosi säilyy hyvänä ja pitää arvonsa paremmin. Prohall Caravantalli on suomalaisiin oloihin suunniteltu talli, joka pysyy pystyssä pahempienkin myräköiden keskellä. 

Caravan-tallin runkorakenteissa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen, siksi esim. kaaret on suunniteltu ovaalinmuotoisiksi, jolloin niiden kantavuus on selkeästi parempi perinteisiin pyöreisiin putkiin nähden. Caravan-tallin 500g/m2 pvc-peite on vahvaa tekoa, eikä se pääse auringon valossa haurastumaan tehokkaan uv-suojauksen ansiosta. 

Prohall Caravan-talli on optimaalisen kokoinen suojaamaan valtaosan karavaanareiden kalustosta. 3,5m x 7,5m mittaiseen karavaanitalliin sopii vaivatta 6,5 m pitkä asuntovaunu aisoineen. Karavaanitallin kaarirakenne on tehty jyrkäksi, jotta talvella lumi ei kertyisi katolle niin helposti ja talliin mahtuisi mahdollisimman leveä asuntovaunu.

Karavaanitallin ja muut pressutallit löydät TÄSTÄ LINKISTÄ

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.com on suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.com -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.com on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.