Tee tilaus puhelimitse:
Arkisin klo 9.00-16.00 / 045-2131330
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC

Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC
Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC

Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC

249,00 €
339,00 €
ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 150,00€ ostoksiin

Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

Emax Cool Kylmälaukku kompressorilla 26l DC

Käyttöohje ladattavissa Liitteet-välilehdestä.


Tuo Mukanasi Viileyttä – Emax Cool 26L Kylmälaukku Kompressorilla

Oletko valmis viilentämään matkaasi? Emax Cool 26L Kylmälaukku Kompressorilla on ratkaisu matkailijoille, retkeilijöille ja ulkoilmaelämän harrastajille, jotka tarvitsevat luotettavan tavan säilyttää ruokaa ja juomaa viileänä missä tahansa seikkailusi viekin.

Tehokas Kompressoritekniikka: Unohda perinteiset kylmälaukut. Tämä laukku hyödyntää kompressoritekniikkaa, joka tarjoaa nopean ja tasaisen jäähdytyksen säilytettäville tuotteille. Riippumatta siitä, onko kyseessä virkistävä juoma kuuman vaelluspäivän aikana tai herkullinen eväsretki, voit luottaa siihen, että Emax Cool pitää ne viileänä ja raikkaina.

Kompakti ja Kannettava: 26 litran tilavuus tarjoaa runsaasti säilytystilaa, mutta silti laukku on riittävän kompakti ja kevyt kuljettaa mukana minne tahansa seikkailusi viekään. Sen ergonominen muotoilu ja kantokahva tekevät siitä helpon kantaa mukana, olitpa sitten retkeilemässä, rannalla tai matkalla.

Rakennettu Kestämään: Valmistettu kestävistä materiaaleista ja suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, Emax Cool Kylmälaukku on luotettava kumppani ulkoilmaelämän seikkailuissa. Riippumatta siitä, missä matkasi vie, voit luottaa siihen, että Emax Cool pitää ruokasi ja juomasi kylminä ja tuoreina.

Tuo mukana viileyttä Emax Cool 26L Kylmälaukun avulla: Älä anna kuumuuden pilata seikkailujasi. Hanki Emax Cool 26L Kylmälaukku Kompressorilla ja tuo mukanasi viileyttä minne tahansa menetkin.


Tyylikäs ja käytännöllinen matkajääkaappipakastin kompressorilla ja 26l tilavuudella. Matkajääkaappi on hyvä valinta autoon tai mökille. Lämpötilaa voit säätää +20°C ~ -22°C välillä. Coolerissa on yksi osasto pakastamiseen ja toinen ajaa jääkaapin viran (Pakastava osuus (24,5) + kylmäpuoli (1,5l) joka ei pakasta). Kylmäkaapin lämpötilaa ohjataan helppokäyttöisen digitaalinen ohjauspaneelin kautta, josta säädät myös ECO- / normaalitilan välillä. 

Kylmälaukku on valmistettu laadukkaista valmistusmateriaaleista ja sen hyvät tiivisteet takaavat matalan virrankulutuksen 46W (Eco mode). Matkajääkaappipakastin on tehokas, mutta kompressori on todella hiljainen. Virran saat joko auton tupakansytyttimestä tai kotitalouksissa suoraan verkkovirrasta (verkkovirta-adapteri myydään erikseen).

26l matkajääkaappiin mahtuu hyvin tavaraa, mutta kevyen rakenteen ansiosta se painaa tyhjänä vain 12,5kg. Helppo kantaa päädyissä olevista kantokahvoista. Kylmäkaapin musta väri on tyylikäs ja karkaistusta lasista valmistettu kansi tuo siihen hyvän lisän.


Ominaisuudet:

 • 26 litran tilavuus, yksi huone pakastamiseen ja jääkaappi
 • Lämpötila-asetus +20°C ~ -22°C
 • DC 12 / DC 24V
 • Kestää lyhytaikaista 30° kaltevuutta
 • Mukana 3-tason matalajännitesuojaustoiminto
 • Lämpötila näytetään ja asetetaan ohjauspaneelissa valitulla celsius- tai fahrenheit-yksiköllä
 • ECO-tila ja nopea nopeustila paneelissa
 • Kansi karkaistua lasi

Tekniset tiedot:

 • Teho: 46W (DC 12/24 V)
 • Jäähdytysteho: Jäähdytys lämpötilaan -20°C ~ -22°C
 • Kylmäaineen määrä: 42g R600a-kylmäainetta
 • Materiaali: ABS, PP, akryyli
 • Järjestelmä: Nopea ja tehokas kompressori, hiljainen
 • Eristys: Korkealaatuinen polyuretaanivaahtoeriste, CFC-vapaa
 • CE, RoHS, LFGB, E-mark, PAHS
 • Paino 12,5 kg
 • Pakkausmitat 375 x 655 x 460 mm
 • Vuoden takuu
Yhteensopivat tuotteet
Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.com on suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.com -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.com on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.