Tee tilaus puhelimitse:
Arkisin klo 9.00-16.00 / 045-2131330
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Green Land 260L lämpökompostori

Green Land 260L lämpökompostori
Green Land 260L lämpökompostori Green Land 260L lämpökompostori Green Land 260L lämpökompostori Green Land 260L lämpökompostori Green Land 260L lämpökompostori

Green Land 260L lämpökompostori

369,00 €
ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 150,00€ ostoksiin

Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

Green Land 260L lämpökompostori

Käyttöohje ladattavissa Liitteet-välilehdestä


Tilava 260-litrainen lämpökompostori ympärivuotiseen käyttöön.

Green Land lämpökompostori on suunniteltu kotitalousjätteiden tehokkaaseen kompostointiin. Kompostori on kookas, sisätilavuudeltaan 260 l, ja soveltuu erinomaisesti perheelle tai aktiivisessa käytössä olevalle vapaa-ajan asunnoille.

Ruoantähteet, hedelmien ja vihannesten kannat ja kuoret, kahvinpurut ja muu keittiöjäte muuttuvat muhevaksi mullaksi muutamassa kuukaudessa. Säädettävän ilmanvaihtoventtiilin avulla voidaan edesauttaa ja säätää kompostoitumisprosessia. Kompostorin sisälämpötilaa on helppo seurata etupaneeliin sijoitetusta lämpömittarista.

Lämpökompostorin kansi on kevyttä EPP-materiaalia ja helposti avattavissa. Kannessa olevan ripustimen ansioista kansi on helppo kiinnittää kompostorin reunaan kompostia täytettäessä ja huollettaessa. Kompostoinnissa muodostuva neste on kätevästi hyödynnettävissä vaikkapa pihakasvien lannoitteeksi hanalla varustetun letkun kautta. Kompostorissa on suuri ja helposti avattava luukku valmiin kompostimateriaalin tyhjennystä varten. Mukana toimitetaan puutarhalapio, jolla tyhjentäminen onnistuu kätevästi.

Green Land Lämpökompostori on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Paksun lämpöeristeen ansiosta kompostoituminen pysyy käynnissä myös talvikaudella, jos kompostorissa on riittävästi kompostoituvaa materiaalia, jota lisätään säännöllisesti. Kompostikuiviketta suositellaan käyttämään talviaikaan enemmän kuin kesäkaudella. Mikäli kompostori pääsee jäätymään, se ei vaurioidu. Kompostoituminen jatkuu ilman lämmettyä, kun komposti on sulanut.

Kompostin hoitoa varten suosittelemme hankkimaan Green Land kompostisekoittajan.


Tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: noin 84 x 72 x 93 cm
  • Paino: noin 24,5 kg
  • Tyhjennysaukon koko: noin 53 x 18 cm
  • Eriste: EPP 54 mm
  • Vuoden takuu
Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.com on suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.com -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.com on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.