Tee tilaus puhelimitse:
Arkisin klo 9.00-16.00 / 045-2131330
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot

Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot
Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot
369,00 €
399,00 €
ILMAINEN KOTIINKULJETUS yli 150,00€ ostoksiin

Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

Huuhkajat kaasugrilli, 4 poltinta + sivukeitin, LED-valot

Rajoitettu erä


Tämä grilli on valmistettu kunnianosoituksena Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajien selviydyttyä ensimmäistä kertaa EM-lopputurnaukseen.

Kyseessä on epävirallinen kisagrilli jalkapallon EM-kisoihin 2020, tai 2021...


EM-kisat 2020, 2021...

Pukki-partyt tulossa?

Are you ready?


Suomen itsenäistyminen

Suomen autonominen suurruhtinaskunta julistautui itsenäiseksi valtioksi ja irroittautui Venäjän keisarikunnasta joulukuussa 1917.

Ensimmäisessä maailmansodassa keväällä 1917 Venäjä kärsi valtavat tappiot Saksalle. Venäjä ajautui sisäisiin ongelmiin ja vallankumoukseen, jonka seurauksena keisarivalta kaatui. Suomen itsenäistymisen mahdollisuutta alettiin selvittämään ensimmäisen kerran julkisesti 31.3.1917 P.E. Svinhufvudin kunniaksi järjestetyssä kansanjuhlassa, hänen palattuaan Siperiasta.

Suomen eduskunta julistautui korkeimmaksi valtiomahdiksi 18.7.1917 hyväksytyllä valtalailla. Valtalaki hyväksyttiin äänin 135-55. Venäjän hallitus ehti kuitenkin hajoittaa eduskunnan ennen valtalain voimaanastumista. Uusi eduskunta valittiin Suomelle 1.-2.10.1917.

Suomen uusi eduskunta julistautui Suomen korkeimman vallan haltijaksi 15.11.1917. Svinhufvud kokosi itsenäisyysmiehistä uuden senaatin, joka aloitti toimintansa 27.11.1917. Senaatin tavoitteena oli itsenäistää Suomi mahdollisimman nopeasti.

Senaatti esitti laatimansa itsenäisyysjulistuksen eduskunnalla 4.12.1917, joka hyväksyi sen 6.12.1917 äänin 100-88. 

Itsenäisyysjulistuksen hyväksymispäivä 6.12. vakiintui myöhemmin Suomen kansallispäiväksi, Suomen itsenäisyyspäiväksi!

 

 

Huuhkajat -kaasugrillin historia

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi päätimme tuoda markkinoille uniikin LED-juhlagrillimallin. Grilli oli suunniteltu ja nimetty hienon kotimaamme juhlavuoden mukaan. Ei siis ole täysin sattumaa, että grillin pääväri on valkoinen, käyttöpaneelin nupit ovat varustettu sinisillä LED-valoilla ja ohjauspaneelista, sekä ovesta löytyivät SUOMI 100 VUOTTA-Leijonalogot.

Tämän jälkeen tuli Suomileijona-grilli, joka pohjautui tuohon Suomen 100-vuotisjuhlagrilliin. Emme kuitenkaan lähteneet muuttamaan grilliä sen enempää, ainoastaan 100-vuotislogot poistettiin. Miksi muuttamaan hyvää, joten itse grilliin ei varsinaisesti tehty muutoksia.

Suomi 100 vuotta- ja Leijonagrillin luonnollisena jatkumona oli valmistaa Huuhkajat-grilli. Ja tässä se nyt on.

 

Kaunis ja käytännöllinen Huuhkajat-grilli

HuuhkajaLeijonagrilliä on myynnissä reilu, mutta rajoitettu erä. Tämän grillin hankkimista kannattaa tarkkaan miettiä, sillä suomalainen juro ja vaatimaton luonne ei välttämättä kestä sitä ihailua, jonka grilli ystäväpiirissä aiheuttaa. 

Onko kateus todella katsojan silmässä? Tämän grillin kohdalla täytyy valitettavasti myöntää, että näin taitaa olla. Tässä valkoisessa grillimaailman kruunaamattomassa jalokivessa loistavat Suomen värejä täydentäen siniset LED-valot ohjauspaneelin säätönupeissa, kun ne ovat on-asennossa. Etenkin pimenevinä iltoina nuo valot todella luovat tunnelmaa. Lisäksi valoista huomaa, jos grilli on jäänyt vahingossa päälle. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun Suomen suvessa on grillijuhlien tiimellyksessä jäänyt grilli vahingossa päälle. Yleensä seuraukset eivät ole sen vakavampia kuin tyhjä kaasupullo, monesti se tosin on katastrofi.

Onko mitään ikävämpää, kuin yllättäen tyhjennyt kaasupullo kun pitäisi aloittaa seuraavan kerran grillaaminen?

Lahjana tämä grilli on mitä loistavin.

 

Juhlat tulossa?

Oletko sinä järjestämässä grillijuhlia? *wink *wink

Viettääkö joku lähipiirissä häitä? Täyttääkö pyöreitä? Kenties tuparit tulossa? Eläkelahjaksi?

Oletko joskus pähkäillyt mitä antaa lahjaksi tai oletteko kenties joskus porukassa vaivanneet päätä ajatuksella lahjasta. Voisiko parempaa ja käytännöllisempää lahjaa olla kuin upea kaasugrilli, jota ei ihan joka kodista löydy?

Grilli on monelle liian kallis investointi antaa yksin lahjaksi, mutta mikäpä estää keräämästä kimpparahastoa. Mieti asiaa omalta kohdaltasi, kumpi on parempi. Saada paljon pikkulahjoja, joilla ei ole yleensä pidempiaikaista käyttöä, vai saada yksi isompi yhteinen lahja, joka on oikeasti tarpeellinen pitkälle tulevaisuuteen.

 
 

Tuotetietoa:

 • Neljä poltinta, à 3kW
 • Sivukeitin 2,5kW
 • Kokonaisteho 14,5kW
 • Säätönupeissa siniset LED-valot, kun nupit on-asennossa
 • Kaasunsyöttö säädettävissä erikseen jokaisesta nupista
 • Jokaisessa nupissa oma integroitu Push&turn (paina ja käännä) sytytys
 • Kaksinkertainen kansi
 • Lämpömittari kannessa
 • Säilytystila ovilla, magneettikiinnitys
 • Kaksinkertaiset ovet
 • Sivutasot (toisen tason alla sivukeitin)
 • Grillaustaso n. 70x42cm ~2940cm2
 • kaksi valurautaritilää yht ~60% ja valurautaparila ~40%
 • Lämpötaso ruostumatonta terästä
 • Polttimet ruostumatonta terästä
 • Lämmönjakolevyt
 • Rasvapelti
 • Neljä lukittavaa pyörää helpottamaan siirtämistä
 • Koko n. L133cm, S59cm, K112cm
 • Nettopaino n. 36kg, bruttopaino n. 39kg
 • Suomenkielinen käyttö-ohje
 • CE-hyväksytty
 • Kahden vuoden takuu
Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.com on suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.com -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.com on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.