Verkkokauppatilaukset 24h
Puhelintilaukset:

Arkisin klo 9-16.30 / 045-2131330
Lähes päivittäin -24 asti 050-3227522
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Yli 150€ ostoksiin ILMAINEN KOTIINKULJETUS

NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen

NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen
NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen

NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen

8 490,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

NordSpa Balder 230x230cm harmaa ulkoporeallas, sisältää lämpökannen


Tilava ja yleellinen Classic-sarjan viisipaikkainen ulkoporeallas yhdellä makuupaikalla, monipuolisilla hieronnoilla, skandinaavisilla eristeillä sekä paksulla thermo-kannella.

Nimensä mukaisesti NordSpa-porealtaat ovat suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin, ilman kompromisseja. NordSpa tarjoaa monipuolisen valikoiman tyylikkäästi muotoiltuja ja laadukkaita porealtaita markkinoiden parhailla vakioeristeillä. Laadukkuuden takuuna ovat alan johtavien toimittajien komponentit, kuten Balboa-allastekniikka, Aristech® akryylipinnoite sekä laadukkaat putkisto-osat.

NordSpa Balder on tilava ja ylellinen ulkoporeallas, joka tarjoaa istumapaikat kolmelle henkilölle sekä makuupaikat kahdelle. Yhteensä 50 hierontasuutinta takaavat rentouttavan hieronnan. Kulmaistuimella sekä makuupaikoilla erittäin kattavat hierontaominaisuudet. Poreiden voimakkuus säädettävissä kahden ilmaventtiilin avulla. Altaan pohjassa oleva suuri LED-valo ja vesirajavalaistus (16kpl) on säädettävissä hillityksi tunnelmavalaistukseksi tai värivalaistukseksi tilanteen mukaan. Värivaihtoehtoja on seitsemän. Altaan ylläpito on helppoa poreallaskemikaaleilla. Raikkaan kylpyveden ylläpitoa helpottaa altaan UV-valojärjestelmä tuhoaa 99% haitallisista viruksista ja bakteereista ilman haitallisia kaasuja.

NordSpa-altaiden eristykseen ja rakenteeseen on kiinnitetty erityistä huomioita, jotta altaan lämpöhäviöt ja lämmityskustannukset pysyvät hallinnassa. Lisäeristyksien ansiosta altaan rungosta muodostuu lämmin laitetila, mikä mahdollistaa suotuisat olosuhteet allastekniikalle, eikä kylmäsiltoja pääse muodostumaan.Eristys pohjasta kanteen. Kaksikerroksinen pohjarakenne: 10mm ABS-muovi + 10mm PVC tiivistyslevy Pohjarakenteessa 20mm alumiinipintainen polyuretaanilevy. Runkoeristys kaksinkertainen alumiinipintainen polyuretaanilevy (20+20mm). Allaskuoren alapinnassa 20mm ruiskutettu polyuretaanikerros. Allaskuoren yläreunat eristetty polyuretaanilla. 150mm thermo-kansi vakiona.NordSpa ulkoporealtaiden allaskuori on 5 kerroksinen, jonka ansiosta se on erittäin kestävä, tiivis sekä hyvin lämpöä eristävä. Kuoren kerrokset yläpinnasta alapintaan:Aristech Acrylics® akryylipinta. Epoksihartsi kerros hartsi- ja lasikuitukerrostoinen hartsi- ja lasikuitukerros. kuoreen ruiskutettu vaahtomuovieristys.

NordSpa Classic-sarjan altaat ovat tilavia ja ylellisiä.Perinteisesti muotoilu allas tarjoaa arjen luksusta monipuolisilla ja rentouttavilla hieronnoillaan. Klassisen kauniin ulkokuoren lisäksi altaasta löytyy runsaasti ominaisuuksia ja varusteita.

NordSpa Classic sarjan altaiden vakio-ominaisuuksia: Kaksi tehokasta hierontapumppua. Erillinen kiertovesipumppu. Pehmeät niskatyynyt kulmapaikoissa. UV-puhdistusjärjestelmä. Runsaasti eritehoisia hydrotherapy-hierontasuuttimia. Yksilölliset hierontavyöhykkeet jokaisella paikalla. Useita säätöventtiileitä hierontatehon säätämiseen. Vahva täysalumiinirunko (40x20), jonka kantavuus yli 2000kg/m2. Säänkestävä komposiittiverhoilu.


Tekniset tiedot:

 • Henkilömäärä: 5 (3 istumapaikkaa + 2 makuupaikkaa)
 • Kuoren materiaali: Aristech akryyli (US)Runko: tukeva 40x20 täysalumiinirunko
 • Kansi: musta, thermokansi 15cm paksuus keskeltä.
 • Eristys: kuori 20mm, runkopaneelit 20mm, pohjaeriste 20mm.
 • Pohjarakenne: ABS + PVC.
 • Rungon verhoilu: harmaa tai ruskea komposiitti.
 • Kuoren väri: valkoinen marmori.
 • Kiertopumppu: erillinen 0,35HP
 • Hierontapumppu: 2 kpl 3HP
 • Hieronnan säätöventtiilit: 2 kpl.
 • Hierontasuuttimet: yhteensä 50 kpl (5" 5kpl, 3,5" 7kpl, 2,5" 12kpl, 2" 24kpl, 1" 2kpl).
 • Mitat: 230x230x88 cm.
 • Paino: tyhjäpaino 410kg, täytettynä 2210kg.
 • Niskatyynyt: 3kpl.
 • Ohjausjärjestelmä: BALBOA BP6013G2 + TP600.
 • Lämmitin: BALBOA 3kW. Sähköliitäntä: 220V/380V
 • Puhdistusjärjestelmä: Automaattinen UV-puhdistus
 • Valaistus: pohja valaisin + 16 kpl LED-vesirajavaloja, 7 eri värivaihtoehtoa
 • Suodatin: 1kpl
 • 3 vuoden takuu
Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.com on suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.com -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.com on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.