Verkkokauppatilaukset 24h
Puhelintilaukset:

Arkisin klo 9-16.30 / 045-2131330
Lähes päivittäin -24 asti 050-3227522
(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Yli 150€ ostoksiin ILMAINEN KOTIINKULJETUS

Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis

Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis
Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis

Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis

6 436,92 €
6 790,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Toimituskulut

Yli 150e ostoksiin kotiinkuljetus 0,00e

Alle 150e ostoksiin toimitus alk. 4,90e

Palautusoikeus 14 päivää

Soletek 8,20 kWp aurinkovoimala tiilikatolle pystyasennukseen, asennusvalmis


Soletek-aurinkovoimala 8,2 kWp on erinomainen valinta kodin, mökin tai muun kiinteistön sähköntuotantoon. Aurinkovoimala sisältää 20 kpl laadukkaita aurinkopaneeleja ja 9 kW 3-vaiheinvertterin sekä kattavan asennuspaketin kattotyypin mukaan.


Ota ilmainen aurinkoenergia tehokkaasti talteen Soletek 8,2 kWp aurinkovoimalalla. Tarkasti valitut, laadukkaat komponentit takaavat, että voit nauttia huoletta luotettavasta Soletek-aurinkovoimalasta, joka tuottaa sinulle säästöä vuosi vuodelta.

Soletek-aurinkovoimalan perustana toimii yhden maailman TOP5 suuritehoisten aurinkopaneelien valmistajan 20 kpl Hanersun 410 W MONO Halfcut aurinkopaneelit, jotka on varustettu PERC-teknologialla, joka parantaa paneelin hyötysuhdetta sekä pienellä säteilyteholla että erittäin kuumissa olosuhteissa.

Aurinkovoimala sisältää markkinoiden johtavan invertterivalmistaja Growattin MOD9000TL3-X 3-vaiheinvertterin, jonka aurinkosähköasennusliikkeet rankkasivat parhaiten arvostetuksi brändiksi Skandinaviassa (EUPD Research 2022). Luotettava ja tehokas Growatt-invertteri tasaa virtapiikit ja varmistaa, että sähkö siirtyy turvallisesti ja tehokkaasti verkkoon. Etäseurannan ja -valvonnan avulla voit seurata puhtaan ja ekologisen aurinkoenergian talteenottoa missä ikinä oletkin.

8,2 kWp aurinkovoimala on suunniteltu pitkäikäiseksi ja lähes huoltovapaaksi kestämään pohjoisen olosuhteiden vaatimukset. Parhaan sähköntuoton takaamiseksi aurinkopaneelien päälle kertyvät lehdet ja oksat on syytä poistaa. Kiinnitystarvikkeissa ja muissa komponenteissa on huomioitu korroosiokestävyys sekä lumikuorman taakankestävyys. Soletek-aurinkovoimala on siis suomalaiseen kotiin tai kiinteistöön takuuvalinta, joka antaa sinulle kokonaisuudessaan maksimaalisen hyödyn aurinkoenergiasta.

Soletek-aurinkovoimalan aurinkopaneelit kiinnitetään säänkestävillä, mustaksi pulverimaalatuilla Finnbear Solar -kattokiinnikkeillä ja huippulaatuisilla saksalaisilla SL Rack™ paneelikiinnikkeillä. Kaikki kiinnikkeet ovat suunniteltu paitsi kestämään pohjoisen ankarat olosuhteet ja lumikuormat, ne ovat myös miellyttävät asentaa.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys ja säästä huomattava summa asennustyöstä kotitalousvähennyksenä. Huomiothan, että sähkötyöt saa suorittaa vain sähköasennusluvallinen asentaja. Ota yhteyttä paikalliseen sähköasentajaasi ja sovi voimalan asennus. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä vuonna 2023 on 3500 €, josta vähennyskelpoista on 60%.

Luotettavan Soletek-aurinkovoimalan kestävyyden ja sähköntuoton takaamiseksi järjestelmän komponenteilla on kattavat takuut, jotta voit huoletta nauttia sen hyödyistä pitkään.

Tuotetakuut:

 • Aurinkopaneelit: 12 vuotta, 25 vuotta 80%:n lineaarinen tuottotakuu
 • Kattokiinnikkeet: 10 vuotta
 • Invertteri: 10 vuotta

Soletek-aurinkovoimala sisältää:

 • 20 kpl Hanersun 410 W MONO Halfcut aurinkopaneeli
 • Growatt MOD9000TL3-X 3-vaiheinvertteri, sis. MC-liittimet
 • Vahvat SL Rack™ ja Finnbear Solar säänkestävät kattokiinnikkeet max. kahteen riviin asennusta varten
 • 50 m Aurinkosähkökaapeli DC 6 mm²
 • AC turvakytkin
 • Lakisääteinen varoitustarra

Huomioitavaa:

 • Asennuskiinnikkeet on mitoitettu aurinkopaneelien pystyasennukseen. Lisätarvikkeita saat helposti tilaamalla jälleenmyyjältäsi.
 • Jos haluat myydä verkkoon ylimääräistä puhtaasti tuottamaasi aurinkosähköä, muista ilmoittaa käyttöönotosta sähköverkkoyhtiöllesi.
 • Soletek-aurinkovoimalapaketti sisältää kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit. Lisäksi tarvitaan ainoastaan sähköasentajan pientarvikkeita asennuksen viimeistelyyn.

Aurinkovoimalan paneelit pakataan huolellisesti pystyyn kuljetusvaurioiden ehkäisemiseksi.

Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.com on suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.com -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.com on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.